22e Vaartse Oldtimerdag, 2021

De 22e Vaartse Oldtimerdag, zondag 5 september 2021, gaat door!

Dit uiteraard onder voorbehoud met wat er uiteindelijk op 5 september wel en niet mag. Houd hiervoor de info op deze Facebook pagina en onze website in de gaten.

Als organisatie zijn wij ondertussen al volop in de weer om de 22e Vaartse Oldtimerdag op poten te zetten. Normaal zijn wij rond deze datum al redelijk ver gevorderd met onze voorbereidingen voor de Vaartse Oldtimerdag. Nu zitten we pas op het punt dat we alles in gang kunnen gaan zetten en daarom dus snel moeten schakelen met alles wat nog geregeld en bekend gemaakt moet worden.

Wij hopen dit jaar natuurlijk weer een schitterende dag neer te gaan zetten. Maar dit lukt ons niet zonder jullie, onze Oldtimer Vrienden! Wij zien onze bekende en hopelijk ook nieuwe deelnemers graag weer verschijnen op de Vaartse Oldtimerdag. Zodat wij samen na deze bijzonder lange periode weer kunnen genieten van de vele unieke klassieke auto’s, motoren, tractoren, bromfietsen, solexen, stationaire motoren, vrachtwagens, werktuigen, etc. En dit alles verzameld in de dorpskern van Dongen-Vaart.  

Noteer de datum dus alvast in uw agenda, zondag 5 september, en deel deze datum met uw Oldtimer Vrienden!

U kunt vooraf inschrijven via deze link.

Heb je vragen, of wil je ons evenement mogelijk sponseren, neem dan altijd even contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Oldtimer Vrienden Club Dongen-Vaart